Σύστημα 110

header-system110.jpgheader-system110.jpg
Array
PDFPrintEmail
Ένα εύκολο σύστημα καθοδήγησης GPS σχεδιασμένο για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους των αγροτικών εργασιών.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Η απεικόνιση της πορείας στην οθόνη και η οπτική ένδειξη στην συστοιχία LED παρέχουν οδήγηση με χαρακτηριστική ευκολία και ακρίβεια. Την ίδια στιγμή, συμπληρωματικά οπτικά βοηθήματα παρέχουν επιπλέον πληροφορίες της εργασίας μας με σκοπό την μέγιστη αποδοτικότητα και έλεγχο των εργασιών μας. Η ευκολία εγκατάστασης της κονσόλας και της δορυφορικής κεραίας σε λίγα μόλις λεπτά, επιτρέπουν την δυνατότητα μετακίνησης του συστήματος σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Το σύστημα 110 παρέχει τρεις βασικές κατευθύνσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους συνδυασμούς, επιτρέποντας την εργασία σε οποιοδήποτε σχήμα αγρού αντί του περιορίσμού σε σταθερά σχήματα. Το ειδικό λογισμικό της Topcon προβλέπει και σχεδιάζει για σας την κατάλληλη πορεία σε κάθε σχήμα αγρού.

Δορυφορικός δέκτης AGE:
Τοποθετείται στην οροφή της καμπίνας ή σε κεντρικό σημείο (για ανοικτά τρακτέρ) και χρησιμεύει στην λήψη των δορυφορικών σημάτων.

Αποσπώμενη συστοιχεία LED:
Εξάρτημα που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που ο χρήστης επιθυμεί ξεχωριστή εγκατάσταση της συστοιχίας LED και της κονσόλας.

Μονάδα ελέγχου ψεκασμού ACS-10:
Τοποθετείται στο ψεκαστικό σύστημα και ελέγχει την ποσότητα έγχυσης των ψεκαστήρων έως και 10 τομέων.